čtvrtek 23. dubna 2015

Shopper Bag


Ahoj všem,

tak je tu slíbený outfit post. Včera bylo opět krásně, což mě moc potěšilo, protože v takové dny se člověk cítí hned lépe, i když všechno není úplně ideální a podle jeho představ. Snad takové počasí už vydrží. :)
A teď k outfitu! Můžete na mně vidět hned dva nové kousky, které jsem pořídila o víkendu. Po černé shopper bag jsem v H&M pokukovala už celkem dlouho, přišla mi taková univerzální a hlavně nemá žádné zlaté nebo stříbrné detaily, což beru jako velké plus při kombinování. Mamka mi kabelku pořád rozmlouvala, jelikož ji přijde, že ji vyrobili ve spolupráci se zloději :D Pořád mě utvrzovala, že to není dobrý nápad, protože do ní každý sáhne. Tak jsem ji vypustila z hlavy, ale jen do doby, než jsem o víkendu jela nakupovat sama a nikdo mi už nebránil a já si tak ji konečně pořídila. A musím říct, že toho ani trošku nelituji! A víte co? Večer jsme jely s mamkou ještě do Lindex a tam jsme objevily druhou v burgundy barvě. Já ji tam samozřejmě s bolavým srdcem vrátila a řekla si, že jedna stačí, ale mamka z ní byla tak unešená, že mi ji koupila. :)
Dalším kouskem jsou kalhoty se vzorem. Přiznávám, že kalhot se vzorem už jsem měla celkem hodně. Většinou jsem si je vzala na sebe dvakrát a zjistila, že se v nich necítím a vrátila jsem se zpět k jednobarevným kalhotám. Tyto mě ale zaujaly hned a poté, co jsem si je vyzkoušela, jsem věděla, že se mnou musí odejít, tak snad je unosím. Zkombinovala jsem je s obyčejným pánským bílým basic tričkem z Asos, přidala bílé slippers, které jste mohli vidět v minulém článku a vzala si černý koženkový křivák z Manga, který jsem tam sehnala na podzim ve slevách.
Černé brýle jsou z F&F, kde teď mají na sluneční brýle velké slevy, tyto byly poslední a za skvělých 50kč, takže asi chápete, že jsem je tam nechat nemohla. Líbí se Vám outfit? Nebo byste něco změnili? :)

Mějte se fajn,

Denisa.









6 komentářů:

  1. ach.. ta kabelka je úžasná! naprosto chápu, že ses pro ni musela vrátit! :D :)) akahloty jsou taky parádní, moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní outfit! Jednoduché, pohodlně, tohle se mi moc líbí!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat