středa 20. května 2015

I want more shoes




Konečně! Všechny Vás moc zdravím :)
Jak jsem minule psala, že čas opravdu hoooodně letí, tak teď mám pocit, že letí snad ještě dvakrát tolik. To už snad ani není možný! :D Už se těším, až budu mít vše za sebou a budu mít opět čas. Až si zajdu s kamarádkami na kávu, do kina, na dobrý oběd, až si půjdu zaběhat, podívat po obchodech (s čistou hlavou!!!)....těším se úplně na všechno a na všechny. Teď mám totiž pocit, že všechno a všechny zanedbávám. 
Dneska jsem zase po nějaké době jela do Plzně. Byly jsme na večeři v Delish a musím říct, že nám opravdu moc chutnalo! Porce obrovské, obsluha strašně milá, jednoduše doporučuji! Objednala jsem si Chickenburger a opravdu nemůžu říct, že by třeba šidili maso, naopak já bych uvídala možná trošku méně (Ale musíte brát v potaz, že nejsem úplný milovník masa ;))
Při té příležitosti jsem Vám vyfotila outfit. Celý jsem ho sladila do mých oblíbených barev a doplnila zlatými doplňky. Trička mám nové, dostala jsem ho jako dárek od kamaráda z Anglie a myslím, že ke mně úplně sedí. I WANT MORE SHOES! Vždycky jsem byla spíše na nakupování triček, košil a doplňků, ale v poslední době se ze mě stal milovník bot! Koupila jsem si za poslední dva měsíce tolik bot, že to snad už hraničí s nějakou nemocí. Na druhou stranu jsem prodala všechny své staré boty, tak se to všechno alespoň trošku vykompenzovalo. (Tím se tedy utěšuji) Kalhoty už jste na blogu viděli, mé oblíbené Momjeans ze Stradivarius, sako/kabátek je také z toho obchodu. No a konečně taky vidíte Nike Air Force. Jsou pohodlé (po prvé jsem měla takové puchýře, že jsem myslela, že je už nechci nikdy vidět, teď už je miluju :D) a hlavně se dají skvěle kombinovat.  Kabelku už jste mohli vidět v prvním postu, je úplně tak akorát na takové večerní výlety.
Dnes je to ode mě všechno. Užijte si večer, odpočiňte si a naberte síly na další dny. :)






PS: Fotky jsou focené mobilem, tak odpuste tu kvalitu. Mám v plánu si koupit nějaký foťák. Máte nějaké tipy? Co říkáte na Olympus E-PL7, máte s ním někdo zkušenost?



9 komentářů:

  1. super super outfit! síce náhrdelník mi tam veľmi nesedí, ale inak super! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda,že když vidím ty fotky,tak mi tam taky úplně nesedí,ale jinak děkuju :))

      Vymazat
  2. uplne super si si to zladila! ten svetrik je top :)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Každá slečna by asi chtěla co nejvíce bot :D já tedy nejvíc ujíždím na nike a slip-on :D
    Ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. super boty;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o Realash produkt, budu rada kdyz se zucastnis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  5. Super ležérní outfit, moc se mi líbí kabát a na tenisky koukám už jak dlouho :)

    OdpovědětVymazat